Стало відомо коли вийде 2 сезон “Володар перснів: Персні влади”

Глава телевізійного відділу Amazon Studios Вернон Сандерс натякнув, що 2 сезон «Володар перснів: Персні влади» вийде 2024 року.

Зйомки 2 сезону серіалу “Володар перснів: Персні влади” стартували ще у жовтні 2022 року. На виробництво 2 сезону такого масштабного шоу напевно піде багато часу, тому глядачі не чекають на нові епізоди раніше 2024 року. І Вернон Сандерс в інтерв’ю Collider підтвердив, що 2 сезон навряд чи вийде 2023 року. Ймовірно, продовження історії покажуть лише 2024-го:

«Було б дивно, якби ми змогли випустити другий сезон упродовж року після виходу першого. Це може зайняти трохи більше часу, але ми робимо все можливе, ми будемо працювати краще та швидше у міру просування. Звичайно, те, що ми дізналися під час виробництва першого сезону, ми застосуємо у другому».

Сандерс наголосив, що 2 сезон “Володар перснів: Персні влади” буде готовий набагато швидше, ніж 1 сезон. Схоже, ми повернемося до Середзем’я й справді у 2024 році:

«Скільки років нам знадобилося, щоб створити перший сезон? Три-чотири роки. З другим сезоном ми повернемося набагато швидше» – зазначив Сандерс.

Також він додав, що вже розпочалася підготовча робота над 3 сезоном. Сценаристи розпочали обговорення ідей для сюжету. За словами Сандерса, Amazon Prime Video анонсує третій сезон лише тоді, коли команда проекту буде в ньому впевнена. Усього ж творці планують випустити 5 сезонів.

Про сюжет 2 сезону серіалу “Володар перснів: Персні влади” поки не повідомляється. Однак за подіями 1 сезону можна припустити, що Галадріель (Морфідд Кларк) постарається здолати Саурона (Чарлі Вікерз) за допомогою Персня влади. А чаклун тим часом захопить владу в Мордорі, куди він вирушив наприкінці першого сезону.

Тепер наші новини і на Google news. Підписуйтеся.

Хто долучиться до акторського складу

До актерському складу другого сезону фентезійного серіалу “Володар перснів: Персні влади” для Prime Video приєдналися нові учасники. Серед них зірка серіалів “Гра престолів” та “Рим” Кіаран Хайндс, а також Рорі Кіннер (“Не час помирати”, “Бульварні жахи”) та Таня Муді (“Материнство”). Подробиці їхніх ролей не повідомляються.

Читайте також: Дім дракона 2 сезон: стала відома дата виходу та сюжет.

Оновлено: Прем’єра другого сезону серіалу «Володар перснів: Персні влади» відбудеться 29 серпня 2024 року.