Любовний гороскоп на 4 травня 2023 року: цей день обіцяє сюрпризи

До вашої уваги любовний гороскоп на 4 травня 2023 року для всіх знаків зодіаку від українських астрологів.

Овен

Цього дня вам не слід заводити нових знайомств серед представників протилежної статі. Зірки попереджають: інакше ризикуєте знайти купу проблем на свою голову.

Телець

Любовний гороскоп на 4 травня говорить, якщо друга половинка попросить вас про щось, не відмовляйте їй цього четверга. Зірки кажуть, після подій 4 травня ви можете сильно зрости в її очах.

Близнюки

Якщо кохана людина щось не розумітиме, не відмахуйтеся від неї. Краще виступіть для неї вчителем. Інакше згодом доведеться змагатися зі стороннім наставником.

Рак

Якщо ви перебуваєте в пошуках пари, у цей день можете розслабитися. Зірки кажуть: потенційний партнер зробить усе за вас. Якщо ж він не проявлятиме активності 4 травня, значить, це не ваше.

Вам буде цікаво: Шість знаків зодіаку, чиє життя кардинально зміниться у травні 2023: а ви серед них?

Лев

Любовний гороскоп на 4 травня говорить, щоб звільнити вечір для коханої людини (а зробити це потрібно обов’язково), займіться впритул робочими питаннями з самого ранку. Інакше стосунки можуть дати тріщину.

Діва

Ви маєте взяти ситуацію в свої руки. Зірки кажуть, момент може бути дуже вдалим. Залишилося зробити так, щоб партнер став свідком вашого тріумфу.

Терези

Якщо у цей день ви отримуватимете компліменти від неприємних представників протилежної статі, не поспішайте їх різко відштовхувати. Зірки радять вам бути мудрішими і благороднішими 4 травня.

Скорпіон

Якщо ви посваритеся з другою половинкою, не намагайтеся звалити все на проблему, що лежить на поверхні. Все буде набагато складніше. Зірки радять вам 4 травня спробувати заглянути углиб себе.

Стрілець

Якщо ви вирішите порвати з токсичними стосунками, не надумайте відступати. Зірки кажуть, цього четверга все вийде краще, ніж будь-якого іншого дня.

Козеріг

Цього дня вам доведеться посперечатися з коханою людиною, кажуть зірки. Але закликають вас не впадати в крайнощі та не переходити на особистості. Будьте обережні у всьому.

Водолій

Якщо є можливість, проведіть цей день нарізно з партнером. Вам час розібратися у своїх почуттях, а стороння (навіть близька людина) 4 травня заважатиме цьому.

Риби

Цього дня ви будете на одній хвилі з другою половинкою, кажуть зірки. І закликають вас використати цю можливість на повну: запропонуйте їй те, про що давно мріяли. І будьте відвертими у всьому.

Підписуйтесь на новини «Це моя Україна»  тепер і в Telegram.