Гороскоп на 9 травня 2023 року: що обіцяють астрологи

Гороскоп на 9 травня 2023 року говорить, що ви знаходитися за крок від виконання мрії. Залишилося зробити його – рішуче та оригінально. А ось із останнім у вас можуть бути проблеми.

Овен

Прийде час реанімувати стосунки або зовсім починати все заново. Може виникнути ситуація, в якій ви зрозумієте, що обнулення давно сталося, але ви так і не зрушили з місця.

Телець

Іноді багато речей може вирішити лише один телефонний дзвінок або просто коротка розмова під час випадкової зустрічі. Вам прийде якась новина, яка багато що змінить.

Близнюки

Ви повільно щось робите та намагаєтесь обережно переступити на інший рівень. Намагайтеся не опускати рук, продовжуйте старанно досліджувати питання, що хвилює вас, адже ви на порозі змін.

Рак

Гороскоп на 9 травня 2023 року говорить, що в цей день має відбутися перехід від бурхливих днів до більш спокійніших. Ви зможете розпорядитися деякими своїми ресурсами у більш зрозумілому ракурсі та масштабі. Головне продовжувати рух.

Стежте на нашими новинами тепер і на Google news.

Лев

Не присипляйте свою увагу, намагаючись згладжувати кути у всьому. Можуть бути прихована сутність та непорозуміння, тому абсолютно нормальним буде поставити питання та прояснити ситуацію.

Діва

Для того, щоб був постійний заробіток від проекту, в який ви вкладаєтеся, необхідно постійно знаходитись у русі. Не дивуйтеся, якщо доведеться все більше витрачати час на якусь справу.

Терези

Гороскоп на 9 травня 2023 року говорить, що Ви будете затребуваними після вашої допомоги іншим. Люди помітять ваші здібності та таланти, тому повернутися знову, щоб отримати від вас щось якісне. За це ви зможете отримати хорошу винагороду.

Скорпіон

Вам потрібно прибитися до берега, а потім брати нові цілі, нові вершини. Найголовніше – визначитися і усвідомити, куди ви все-таки хочете рухатися і що для цього потрібно зробити.

Стрілець

Друзі стимулюватимуть вас до дій і даватиму мотивацію до реалізації задуму. Цього разу настав ваш час, не доведеться постійно доводити свою правоту і йти проти громадської думки.

Козеріг

Все потрібно робити поетапно, щоб будь-який план міг реалізовуватись у ваших руках. Постарайтеся трохи вибудовувати свою піраміду, додаючи нові деталі і тоді цілі будуть до вас все ближче.

Водолій

Прагніть йти до своєї мети та відсувайте все, що стоїть на шляху. Ви повинні буквально дивитись на свій кінцевий результат, а решта перестане хвилювати. Якщо вам справді це потрібно, то знайте – все вийде.

Риби

Спостерігайте за людьми навколо вас. Потрібно звернути увагу на того, хто береться за допомогу вам, готовий взяти участь у чомусь, вкластися. Емоційне залучення вкаже вам на того, з ким ви зможете здружитися.

Читайте також: Розклад по Таро на Травень 2023 персонально для кожного зодіакового знака — знайдіть свою карту