Любовний гороскоп на 9 травня 2023 року для всіх знаків зодіаку

До вашої уваги любовний гороскоп на 9 травня 2023 року від українських астрологів.

Овен

Якщо ви перебуваєте в пошуках пари, у цей день важливо буде ловити знаки долі. Інакше можете упустити того єдиного, про якого ви мрієте.

Телець

Любовний гороскоп на 9 травня говорить вам, що цього дня обов’язково посвячувати у всі свої справи другу половинку. Без неї вам упоратися буде складно (якщо не сказати неможливо).

Близнюки

Якщо поруч із вами опиняться представники протилежної статі, будьте з ними милі та люб’язні. Зірки кажуть, від цього можуть залежати ваші стосунки із партнером.

Рак

Кохана людина не зможе вам допомогти цього дня. І не тому, що не хоче, а тому, що його об’єктивність щодо вас близька нулю.

Лев

Не йдіть на поводу свого обранця цього дня. Зірки попереджають: якщо ви дозволите себе продавити, це стане початком кінця ваших відносин.

Діва

Любовний гороскоп на 9 травня говорить, що цього дня вам потрібно бути особливо уважним із суперниками чи суперницями (навіть потенційними). Вони так і чекають, коли ви зробите помилку.

Терези

Не лізьте у справи другої половинки, закликають зірки. Якщо у цей день ви не послухаєтеся цього, ризикуєте зіпсувати стосунки і майбутнє в цілому.

Скорпіон

Якщо друга половинка відмовить вам цього вівторка, не надумайте відступати. Зірки закликають вас 9 травня йти до кінця. Щоправда, для цього вам знадобиться новий план.

Стрілець

Якщо кохана людина захоче взяти участь у якійсь вашій справі, не відмовляйте. Зірки кажуть, що 9 травня може стати днем єднання для вас.

Козеріг

Якщо між вами та коханою людиною 9 травня спалахне сварка – біжіть за водою. Зірки попереджають: якщо одразу не загасити вогонь, він може геть-чисто спалити ваші надії.

Водолій

Цього вівторка слухайтеся у всьому другу половинку. Зірки попереджають: якщо 9 травня вирішите діяти самостійно, промахнетесь.

Риби

Якщо партнер зробить вам цікаву, але трудомістку пропозицію, не відмовляйте відразу. Зірки радять вам спочатку ґрунтовно зважити всі за і проти. Це може вплинути на подальші ваші стосунки.

Читайте також: Індійський гороскоп на травень 2023: хто зненацька закохається, а хто збільшить свій дохід.