У Львові суд виніс вирок 5 років ув‘язнення за крадіжку 8-ми дезодерантів Old Spice

Залізничний районний суд Львова виніс вирок львів’янину за крадіжку восьми дезодорантів. Засуджений неодноразово мав проблеми з законом.

У листопаді минулого року львів’янина засудили за крадіжки, а на початку травня чоловік отримав ще один вирок, пише Zaxid.net.

«Дезодоранти сховав під футболку, в якій був одягнений, після чого пройшов повз касову зону і вийшов за межі магазину у невідомому напрямку, де надалі розпорядився викраденим майном на власний розсуд», – йдеться у вироку суду.

У матеріалах справи йдеться про те, що у червні минулого року Андрій Гринчак, перебуваючи в магазині «Аврора» на вул. Любінській, вкрав звідти вісім твердих дезодорантів Old Spice.

Читайте також, Авторський проєкт в стилі барокко: як виглядає квартира у Львові за 1 млн. доларів

«Дезодоранти сховав під футболку, в якій був одягнений, після чого пройшов повз касову зону і вийшов за межі магазину у невідомому напрямку», – йдеться у вироку суду.

Під час засідання Андрій Гринчак свою вину визнав, щиро розкаявся і просив його суворо не карати. Залізничний суд визнав чоловіка винним і призначив йому п’ять років реального терміну ув’язнення. Окрім того, він має сплатити 460 грн матеріальної шкоди магазину «Аврора», де вкрав дезодоранти. Додамо, що вирок Андрій Гринчак ще може оскаржити в апеляції.