У Львові судили 18-річну дівчину за секс на зупинці громадського транспорту

Франківський райсуд Львова розглядав справу 18-річної місцевої мешканки, яка вчинила дрібне хуліганство.

Як повідомляє видання Zaxid.net з посиланням на постанову суду, у якій зазначається те, що наприкінці лютого дівчина займалася сексом на зупинці громадського транспорту у місті Львові, на вул. Кульпарківській.

З матеріалів справи відомо, що пізнього вечера, 25 лютого, дівчина вчиняла статевий акт з хлопцем на зупинці громадського транспорту. Однак, як зазначає видання у постанові зазначається, що розпустні дії вчиняла лише 18-річна дівчина. Про хлопця там не вказано.

«Вчинила дії розпусного характеру, а саме бувши оголеною нижче пояса, вступила в контакт (статеві зносини) з громадянином, чим порушила громадський порядок, що стало проявом безсоромності та грубої непристойності», – йдеться у постанові суду.

Нагадуємо, У Португалії засудили інспекторів, за вбивство українського мігранта

Зазначимо, що чоловіка, з яким у дівчини були статеві стосунки, до відповідальності не притягували та до суду не викликали. Натомість львів’янка на засіданні свою провину повністю визнала.

У своєму рішені суддя Франківського райсуду Львова Юрій ванівський обмежився усним зауваженням. Однак це не перший суд у дівчини. Рік назад, на той час неповнолітня дівчина вже мала судове засідання за те, що пила пиво на спортивному майданчику у Львові. Тоді суд теж обмежився усним попередженням.