Гороскоп: 5 знаків зодіаку, чиє особисте життя назавжди зміниться влітку 2023 року

Астролог та таролог Юлія Ліфанова розповідає, хто перебуває під прицілом у Всесвіті і у кого стануться найважливіші трансформації у сфері кохання!

Літо 2023 року має феноменальну енергетику кохання, оскільки починаючи з червня Венера буде перебувати у знаку радості та щастя – у Леві! Цікаво, що до 20 червня планета почуттів йтиме сузір’ям уперед, а потім починає заходити в тіньовий період і повільно розвертатися назад, аж до 4 вересня.

Періоди ретроградності Венери повторюються раз на 1,5 року, але завжди несе велике значення для кожної людини, оскільки Венера — це внутрішня планета, вона керує нашими почуттями і потребами. Крім того, Венера відповідає за цінності, гроші та самодостатність людини. А значить, через стосунки, любов і наші другі половинки ми … пізнаватимемо себе! Адже те, як ми любимо себе, так нас люблять інші люди — ця істина буде максимально наочною влітку 2023, тому звертайте увагу на ставлення інших людей до вас. Все це більше розповідатиме саме про вас самих і про те, наскільки ви цінуєте себе.

До речі, востаннє Венера була ретроградною у Леві з 25 липня по 6 вересня 2015 року — згадуйте, що відбувалося влітку 2015 року, можливо, саме ця сфера вашого життя переглядатиметься. (Читайте також, Гороскоп – небезпесний вплив Марса з 10 травня на 30 червня: які складнощі можуть виникнути у знаків Зодіака).

влітку

Що стосується любовних зв’язків, то влітку 2023 року все нові відносини будуть піддаватися перевірці, якимось коригуванням, рятуванню від минулого. А вже існуючі романи доведеться переглядати з погляду карми — або вдасться подолати кризу, або на вас чекає розставання назавжди.

Є кілька знаків, чиє особисте життя дійсно може зміниться назавжди: це знаки управління Венери — Тельці і Терези, а також Леви (планета йтиме цим сузір’ям), Овни (Венера стоятиме в секторі кохання цього знака) та Водолії (Венера йтиме по сектору шлюбу).

Лев

Венера буде все літо йти за вашим знаком, буквально роблячи вас магнітом для протилежної статі! Саме тому влітку 2023 ви можете як слід прокачати свою самооцінку, а також помітите, як інші високо цінують вашу сексуальність і привабливість. Венера може принести вам серйозне опрацювання почуттів як з минулим партнером, так і нові знайомства і переоцінку того, як ви в цілому ставите себе з чоловіками. Можна сміливо сказати, що за літо 2023 ви наче навчитеся мистецтву бути жінкою, яку доглядають і якій хочеться дарувати подарунки.

Телець

Венера йтиме по вашому сектору сім’ї, а значить ви переглядатимете відносини з близькими. Можливо ви намагатиметеся знайти точки дотику з вашим чоловіком (дружиною), доведеться заново вибудовувати фундамент ваших цінностей у парі. З 20 червня може початися перегляд житлового питання – хто з ким живе, хто в яку квартиру переїде або хто вкладає кошти в облаштування будинку.

влітку

Терези

Венера буде у вашому секторі планів на майбутнє, амбіцій та мрії — ви повертатиметеся як би назад у минуле, аналізуючи наскільки ваші мрії та сподівання про майбутнє справдилися. Також на вас чекає роман з кимось із друзів — як мінімум може повернутися ваш колишній, або ви переглядатимете стосунки з існуючими друзями. І з кимось із них спалахне яскрава пристрасть.

Овен

Венера буде у вашому секторі радості і щастя, а також любовних романів — ви переглядатимете те, що вам потрібно для почуття власного задоволення, а також ви будете в досить пристрасному романі, який багато розповість вам про вас самих. Наприклад, ця людина може не тільки включити вашу любов до себе та підняти вам самооцінку, а й змусить переглянути взагалі ставлення до почуттів.

влітку

Водолій

Венера буде у вашому секторі відносин зі шлюбним партнером, а значить може переглядатися ваш шлюбний договір і в цілому відносини. По-перше вам захочеться змінити щось у парі: переглянути те, як вас доглядають, можливо ви відчуєте, що ваша друга половинка більше зайнята собою, ніж вами. По-друге відчуватиметься потреба змінити комунікацію — захочеться більше романтики, поїздок та побачень. Не приховую, що влітку може бути спокуса повернутися до колишнього чи навпаки, хтось із колишніх нагадає про себе. У найважчому варіанті ви можете зважитися на розлучення. Найкраще — через кризу у шлюбі ви побачите відображення самих себе.