Легендарний камбек: Мирон Маркевич знову став головним тренером ФК «Карпати Львів»

Футольний клуб “Карпати Львів” підтвердив чутки, які ширилися мережею щодо укладення контракту з Мироном Маркевичем, як з головним тренером команди.

Про це ідеться на сторінці ФК у фейсук.

“…ФК «Карпати» уклав контракт з новим головним тренером. «Зелено-білих» очолив Мирон Маркевич… ФК «Карпати» ставить перед собою амбітні плани. Ми переконані, що головний тренер Мирон Маркевич стане запорукою реалізації цих планів і виведе команду на чільні місця у вищому футбольному дивізіоні.”, – ідеться у повідомленні.

Довідково, Мирон Маркевич народився у Винниках 1-го лютого 1951 року. 72-річний фахівець працював у низці футбольних клубів. Найбільш успішною була робота у харківському «Металісті» та «Дніпрі». Разом із харківським клубом він вигравав срібні та бронзові медалі чемпіонатів України, а дніпрян виводив у фінал Ліги Європи сезону 2014/2015. У 2010-му Мирон Богданович очолював національну команду України, а донедавна був головою Комітету національних збірних команд УАФ.

У 1990-х роках Мирон Маркевич очолював «Карпати» (Львів), з якими вийшов до фіналу Кубка України 1993 і здобув бронзові медалі чемпіонату України 1997/98.

Читайте також, “Про яке братання з росіянами може йтися, якщо це країна-агресор, яка вбиває твоїх братів і сестер” – Мирон Маркевич

Фото: ФК Карпати Львів