Львівські поліцейські затримали чоловіка, який вбив 26-річну українку у Польщі (Відео)

У Львові поліцейські затримали 30-річного мешканця Хмельницької області, підозрюваного у вбивстві 26-річноїукраїнки у польському місті Бжозовець.

Як повідомояють у поліції Львівської області, у 2019 році до правоохоронців звернулась 56-річна мешканка Мостиського району Львівської області. Жінка повідомила, що тіло її доньки знайшли у Польщі з ознаками насильницької смерті. Поліціянтами уло відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України.

Читайте також, Застрелити дитину і отримати чотири роки: суд виніс вирок у справі вбивства пʼятирічного Кирила Тлявова

Проводячи досудове розслідування разом з польськими колегами поліціянти з’ясували, що що 30 серпня 2019 року у місці Бжозовець Мазовецького воєводства Республіки Польща українець, 30-річний мешканець Хмельниччини, вбив 26-річну мешканку Львівщини. Вподальшому чоловік переховувався від слідства, після чого він був оголошений у міжнародний розшук.

Львівським поліцейським вдалось вийти на слід розшукуваного чоловіка, його доставили у Львів, де слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні умисного вбивства. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою. Розслідування вбивства жінки триває.