“Нужно сто граммов выпить”: появилися нові деталі про акулу, яка з’їла росіянина

Туристка з Росії розповіла про напад акули біля пляжу єгипетського готелю “Dream Beach”. Хижак розправився із 23-річний росіянином Володимиром Поповим, а його дівчина встигла втекти, повідомляє “Це моя Україна“.

“Дівчина встигла врятуватися, він прийняв удар на себе. Страшна справа, он останки цього хлопця лежать. Мене трясе. Прямо на моїх очах акула зжерла хлопця. Я думаю, треба сто грамів випити, мені аж погано”, – повідомила жінка, яка в той час була на пляжі.

Як розповідають очевидці, чоловік спочатку намагався врятуватися від нападу акули, що кружляє навколо нього. Незважаючи на його зусилля та крики про допомогу, хижа риба забирає його під воду на очах у всіх туристів.

Дайвер, який прибув на місце одразу після нападу, розповів, що люди кинулися на допомогу потерпілому, після того, як рятівник з найближчого готелю підняв тривогу, але не встигли дістатися вчасно.

У зв’язку з подією влада Єгипту закрила місцеві пляжі і перекрила 74-кілометрову ділянку берегової лінії. Вони оголосили повну заборону на купання, сноркелінг та інші водні види спорту до неділі. На їхню думку, кров, що залишилася у воді, може залучити нових хижаків і існує висока загроза атак, які можуть призвести до нових жертв.

Акулу впіймали, але це може бути обман

Одразу після події місцеві рятувальники розпочали операцію з пошуку тигрової акули, яка позбавила життя росіянина. Пізніше акулу вдалося зловити, і в мережі з’явилося відео як її зловили.

Місцеві жителі разом із туристами почали позувати на тлі спійманої акули-людожера:

Міністерство навколишнього середовища Єгипту заявило, що акулу приспали, і вона знаходиться в лабораторії. Вчені обстежують екземпляр та намагаються визначити причини рідкісного нападу.

Деякі користувачі інтернету не повірили владі і припустили що це обман, порівнявши відео, де акула поїдає жертву, і інше відео де вона лежить вже мертва в оточенні туристів. На їхню думку, рятувальники впіймали не ту акулу.