Вогонь, вода, земля та повітря: у чому сила людей різних стихій — дізнайтесь свою

Стихія визначає наш темперамент, найкращі здібності і навіть призначення у цьому світі.

Кожен із 12 зодіакальних знаків відноситься до однієї з чотирьох стихій і впливає на схильність людини, характер, її світорозуміння та природу особистості.

Ведичний астролог, хіромант та нумеролог Тимур Архипенко докладно описав, як знайти своє призначення завдяки стихіям Землі, Повітря, Вогню та Води.

Стихія Земля – матерія

Знаки Зодіаку: Телець, Діва, Козеріг

Земля — символ матеріального світу і всього, що оточує людину: предмети навколо нас, їжа, що росте на землі, одяг, який ми носимо. Все, що оточує нас, виходить із Землі, наприклад, з неї виростає дерево, що стає будинком, меблями, папером.

Сильно виражена стихія Землі каже, що з людини хороші здібності до створення матеріальних предметів, вона творча і вміє робити високоякісні предмети. Постійна взаємодія та робота з матерією забирає багато енергії, тому стихія Землі наділяє людину терпінням та витривалістю. З іншого боку, у такої особистості не так багато часу на духовне пізнання, але це плата за майстерність у матеріальних справах. (Читайте також, Що до вас іде гарного влітку 2023 року – прогноз по ТАРО для всіх Знаків Зодіаку)

Слабко виражена стихія Землі проявиться як нездатності вести побут і поганий зв’язку з прикладними справами. Найімовірніше, людина не дуже охайна, не вміє стежити за своїми речами, одягом чи машиною.

стихія

Стихія Повітря – відносини

Знаки Зодіаку: Близнюки, Терези, Водолій

Повітря — наші стосунки з оточенням та зі світом. Воно наповнює все довкола нас, при цьому відчути його можна лише тоді, коли ми рухаємось. Це подібно до наших відносин — неможливо відчути, якщо нічого не робити. Ось чому потрібно бути відкритим для світу і постійно спілкуватися.

Стихія повітря виявляється у теплих відносинах. Такі люди прагнуть стати психологами, які ведуть, у них закладено це природою. Часто при спілкуванні з особистістю, на яку впливає стихія повітря, у всіх довкола підвищується настрій.

стихія

Стихія Вогонь – трансформація

Знаки Зодіаку: Овен, Лев, Стрілець

Вогонь – це трансформатор енергії з одного виду до іншого. Наприклад, ми переводимо енергію часу на енергію грошей чи енергію їжі на енергію тіла. Завдяки силі вогню людина змінюється та досягає бажаного.

Стихія вогню може виявитися через лідерство, бажання бути героєм. Вогонь наділяє людину здатністю контролювати свою енергію, накопичувати необхідний її запас. Люди під сильним вогненным впливом постійно прагнуть руху, щоб стати краще за інших. Їх цікавлять не лише матеріальні цінності.

Слабка ж стихія вогню швидше зробить людину пасивною, наділить її відчуттям жертви. При нестачі енергії вогонь не дозволить людині почуватися в безпеці, вона стане жертвою подій навколо.

стихія

 

Стихія Вода – сенс життя

Знаки Зодіаку: Рак, Скорпіон, Риби

Вода – джерело смаку, насолоди та всього нашого існування. Без води все довкола стає одноманітним. Аналогічно і з сенсом життя — не маючи його, людина бачить світ сірим. Ось чому стихія води є символом пошуку призначення, пошуку знань для того, щоб осягнути світ.

Люди, для яких переважає стихія води, стають вчителями, мудрецями, тими, хто несе у світ знання та гармонію. Ця стихія дарує людині багато енергії для пошуку істини та мети свого життя. Хоча справжню силу води мають далеко не багато людей. Вони нерідко стають яскравими лідерами, здатними надихати інших та вести їх за собою.

У кожній людині поєднується набір стихій, який робить його характер та особистість неповторними. Але одночасно з цим у кожного з нас виявлена сильніше лише одна стихія, і, швидше за все, з опису ви вже здогадалися, яка вона у вас. Саме ця стихія робить нас корисними для всього людства та відкриває наше призначення.

стихія