“Їм було по 22 роки, в них ще навіть не було дітей”: у Кривому Розі внаслідок ракетної атаки загинула молода пара

В ніч з 12 на 13 червня 2023 року російські війська завдали ракетного удару по житлових будинках міста Кривий Ріг. Станом на 17:00 відомо про 11 загиблих та ще 28 людей отримали поранення, на жаль багатьох з них госпіталізували у важкому стані.

Серед загиблих і молода пара Давид і Ксенія Епельман. Пара тільки минулого року одружилася і будувала плани на майбутнє, але російська ракет вмить знищила їхнє життя.

Про загибель цієї молодої пари повідомив міський голова Кривого Рогу  Олександр Вілкул, передає “Це моя Україна“.

“Давид та Ксенія. Їм було лише по 22 роки. Закохана пара одружилася лише торік. Третього червня відсвяткували річницю весілля… За освітою обидва педагоги. Наймирніша професія на землі. Ксенія працювала у 108 гімназії вчителем молодших класів. Єдина дитина в сім’ї. Вони теж мріяли про дітей та будували плани на майбутнє. Сьогодні їхнє життя забрала російська ракета. Вічна пам’ять їм та всім загиблим. Ворогу – ніякої пощади!” – зазначає міський голова Кривого Рогу.

молода пара
на фото Ксенія і Давид Епельман

“Молода пара одружилися 3 червня минулого року і мріяли про дітей,” – розповідають знайомі загиблих.

“Є інформація, що першим загинув її чоловік, а вона ще довго кричала, вигукуючи “Давид! Давид!”. Потім згоріла і вона. Їх винесли в мішках…”, – розповідає в.о. директорка Криворізької гімназії №108 Людмила Стешина.