“Неприємно пахне”: у популярному ресторані відмовилися обслуговувати стареньку бабусю (ВІДЕО)

У популярному ресторані “Десятка”, що в Івано-Франківську відмовились обслуговувати стареньку бабусю. Дівчина хотіла нагодувати стареньку, коли побачила на вулиці і завела у цей заклад.

Причиною того що бабусю відмовили обслуговувати стало, те що деякі відвідувачі закладу поскаржилися на те, що їм некомфортно, бо мовляв та бабця неприємно пахне.

Адміністратор закладу спочатку спробувала владнати конфлікт, але все згодом бабуся змушена була покинути ресторан. Найбільш сумно, що деякі відвідувачі подумали, що можуть ставити себе вище інших, вважаючи, що саме старенька має покинути заклад, а не вони чомусь.

У Франківському ресторані «Десятка» відмовились обслуговувати стареньку бабусю…
Причиною цьому стало, що деякі гості закладу поскаржилися на те, що їм некомфортно, бо мовляв та неприємно пахне.
Йдучи Франківськом, я побачила цю стареньку бабцю, що стоїть під дощем, я вирішила пригостити її обідом й мені дуже сумно, що він завершився скандалом…
Найбільш боляче, що бабуся все це чула й тяжко уявити, що в той момент коїлося в її душі, яке приниження і біль…” – розповідає про цю ситуація Solo Mia.
Щоб ви зрозуміли, що відбулося у цьому ресторані перегляньте відео:

Українці не залишилися байдужими і прокоментували цю сподію у соцмережах:

  • “Така радість і гордість охоплює, що все таки є поярядні хороші люди з Великим серцем !Велика подяка! А дічь невихована була і є , то їхня сутність гнила. Ніхто не знає кого що чекає((“
  • “Мене вразили останні слова , які сказала адміністратор “а чого ви маєте її годувати?” Шкода, але вона так нічого не зрозуміла. Який сором!”
  • “Не обідніли, як би дали зупи, шматок м’яса ще й з собою.
    Дякую дитині і ії батькам за таку дитину!!!”
  • “Молодці хто підтримав Бабусю!!!”
  • “Ніхто не знає яка нас чекає старість…де людяність…це ж чіясь мама,бабуся….”