Лєпс і Басков пообіцяли платити окупантам мільйон рублів за підбиття танка ЗСУ

Співаки Лепс та Басков пообіцяли заплатити мільйон рублів за виведення з ладу танка ЗСУ.

Пропутінські співаки Грігорій Лєпс та Нікалай Басков пообіцяли заплатити один мільйон рублів кожному російському окупанту, який виведе з ладу танк Збройних Сил України. Про це повідомляють рос. ЗМІ.

Прокремлівські артисти заявили про плани матеріально допомогти російським оакупантам у ході вечірки російської медіагрупи у рамках Петербурзького міжнародного економічного форуму (ПМЕФ).

Слід зазначити, що дану ініціативу також підтримала телеведуча Юлія Барановська та лідер гурту «Земляни» Владімір Кісельов.

“Ми допомагатимемо нашим бійцям доти, доки тримає нас земля, поки ми можемо справді загинути за Батьківщину, і це відомо всім і кожному, які бували на Донбасі і не раз”, — заявив Лєпс.

Нагадуємо, У Львові агресивні “шанувальникі Лєпса” накинулись на чоловіка через зауваження (Відео)

В свою чергу Нікалай Басков доповнив, що артисти готові підтримувати російських військових не лише творчістю та громадянською позицією, а й фінансово.

“Ми з Григорієм одні з перших людей, які зроблять грошовий внесок від себе особисто. Сподіваюся, що величезна кількість наших колег приєднаються, щоб російська армія та всі ті, хто захищає кожного з нас, знали, що ми з ними не лише душею та творчістю”. Ми хочемо зробити все можливе, щоб вони знали – їхній “подвиг” для нас дуже важливий!”, – заявив Басков.