«Переїзд, народження дитини, одруження»: що принесуть кармічні вузли в Овні та Терезах до 2025 року всім Знакам Зодіаку

З 18 липня 2023 року вісь кармічних вузлів і самі затемнення переходять із Тельця та Скорпіона до Овна та Терези. Це означає, що на всіх нас чекає опрацювання шлюбних та інших відносин, а також серйозні розриви в тому, що здавалося вічним. Астролог і таролог Юлія Ліфанова розповідає про особливості найсерйознішої події літа.

Кожні півтора-два роки вісь кармічних вузлів, що визначають проходження затемнень, змінюється з однієї пари знаків на іншу. Це такий тренд, який Всесвіт накладає на все людство, маючи на увазі, що кожній людині доведеться опрацьовувати певну енергію у своєму житті.

З осені 2021 року затемнення йшли за знаками Тельця та Скорпіона, опрацьовуючи тему комфорту та страхів, фінансів та сексуальності, а також наших глибинних звичок та того, що приносить нам справжній комфорт. З 18 липня 2023 року по січень 2025 року вісь кармічних вузлів переходить у знаки Овна та Терезів, а вже 14 жовтня відбудеться перше Сонячне затемнення.

Що означають знаки Овен та Терези?

В астрології знаки Овен і Терези відповідають за будь-які стосунки: шлюбні, трудові, юридичні та…відносини зі своїм Его. У цьому випадку саме вузол майбутнього Раху стоятиме у знаку Овна, який відповідає за Его, за вміння довіряти собі та керуватися своїми інтересами під час прийняття рішень. А вузол минулого — Кету — стоятиме у знаку Терези, що принесе зміни у стосунках. (Читайте також, Які дівчата подобаються водним знакам зодіаку — чоловікам Ракам, Скорпіонам та Рибам).

Так, ті союзи, які себе вижили, самі по собі зійдуть на «ні» — для підтримки їхнього полум’я просто не буде енергії. А ось ті відносини, які мають перспективу, матимуть підтримку від Всесвіту, але над ними точно доведеться працювати, адже в новій парі буде очевидним, що хтось буде домінантою, а комусь доведеться підлаштовуватися. Наскільки ви готові до цього?

зодіаку

Коли вже таке було?

Важливо, що Овен і Терези відносяться до кардинальної енергії, а отже затемнення в цих знаках будуть приносити найсерйозніші, найшвидші та безповоротні події. Це той випадок, коли життя може змінитись на 180 градусів. Останній раз затемнення по кардинальних знаках були під час проходження Раху та Кету в Козерозі-Раці — з січня 2019 по червень 2020 року. Якщо на той час у вашому житті сталося щось фундаментальне, то за характером події 2023-2025 будуть схожі.

Подібні затемнення на осі відносин, тільки навпаки — з Раху у Терезах, а з Кету в Овні — були з квітня 2014 року по жовтень 2015 року. Згадуйте, що відбувалося у вашій любовній чи робочій сферах — ситуації можуть бути схожі, але замість розлучення може бути весілля. Або якщо в ті роки ви зустріли когось, то зараз знову у вас можуть «зав’язатися» відносини.

А ось такі самі затемнення — з Раху в Овні і з Кету у Терезах — були з січня 2005 по червень 2006 року. Згадуйте, що відбувалося тоді — ситуації можуть бути вкрай схожими чи продовжувати ту тему, яка трапилася тоді. (Читайте також, Вогонь, вода, земля та повітря: у чому сила людей різних стихій — дізнайтесь свою).

Овен

Вузол майбутнього Раху з 18 липня заходить у ваш знак, що принесе вам на найближчі 1,5 року опрацювання стосунків. Самотні Овни можуть зустріти свою долю, а заміжні – розлучитися, або пережити серйозні метаморфози у шлюбі. У будь-якому випадку Всесвіт буде на вашому боці, адже Раху завжди приносить можливість реалізувати себе, побудувати свою систему цінностей та жити за нею. Крім того, ви можете “дозволити” собі нарешті змінити своє оточення – частина людей просто назавжди перестане бути включена у ваше життя. Це можуть бути друзі, партнери по роботі, чоловік/дружина, родичі.

Що стосується професійного життя, то на вас чекає бажання домінувати в компанії, або керувати своїм бізнесом. Ви можете відкрити проект (і він буде успішним), або отримати серйозне підвищення по службі аж до якогось соціального статусу в суспільстві.

480x600 1 cb0108b4a4843942f0483fd9b488ef7d 512x640 0xac120004 17040327141687414994

Телець

Вузол майбутнього виходить 18 липня з вашого знака та заходить у ваш сектор підсвідомості та минулого. Таке становище призводить до важливості роботи зі своєю психікою і тим, що настав час виключити з вашого життя. Ця сфера в гороскопі завжди вказує на те, що ми не хочемо помічати у своєму житті, а коли туди входять затемнення — Всесвіт робить все приховане явним, я все, що ви не хотіли помічати, показується у всій красі. Тому можуть розкритися якісь таємниці (вашого партнера чи ваші), або ви в цілому захочете вести прихований спосіб життя, частіше залишатиметеся наодинці з собою.

Часто таке становище приносить міграцію, тому переїзд є реальним у найближчі 1,5 років. Щодо відносин, то вони можуть бути таємними, а в роботі вам доведеться більше займатися просуванням в Інтернеті або робота може бути пов’язана з благодійністю.

Близнюки

Вузол майбутнього йтиме по вашому сектору друзів, амбіцій та однодумців, а отже у вашому житті може з’явитися нова спільнота активних та рішучих людей. Наприклад, ви можете увійти до клубу підприємців, почнете відвідувати коучинг-групи або у вас просто з’явиться раптово більше за друзів. Також важливо відзначити, що Раху та Кету будуть перебувати на осі дітей, а значить у цей період ви можете завагітніти, народити дитину або у ваших дітей відбуватимуться важливі події (весілля, розлучення, переїзди).

Також у вас може з’явитись зухвала та смілива амбіція, яка може бути пов’язана з реалізацією в Інтернеті. Наприклад, ви почнете активно вести соціальну мережу або відкриєте свій Інтернет-магазин. У коханні на вас чекають зміни — ви можете побудувати стосунки з кимось із друзів, а також переглядатимете в цілому своє ставлення до партнерства.

Рак

Вузол майбутнього Раху йтиме по головному сектору у вашій карті, який відповідає за кар’єру та мету в житті. За найближчі 1,5 року у вас станеться масштабний стрибок у вашій реалізації та статусі. Ви можете отримати відповідальну та високу посаду, звання, а також ваша соціальна роль може змінитися. Наприклад, ви можете вийти заміж (або повестися), або зайняти якесь важливе становище — у будь-якому випадку все, що відбуватиметься з вами, активно обговорюватиметься в колі друзів.

При такому положенні вузлів Раху та Кету відбуваються і фундаментальні зміни в сім’ї та місці проживання. Ви можете переїхати, продати квартиру та купити будинок, або у зв’язку зі змінами в кар’єрі чи статусі, мінятимете житло. Наприклад, у зв’язку з розлученням чи весіллям. Також подія може торкнутися вашої матері — матиме важливу зміну (вихід на пенсію, весілля, зміну професії).

425x600 1 17cf86e38ecc8b62d5c777ea4691b615 563x795 0xac120004 17981810741687415021

Лев

Вузол майбутнього Раху буде йти сектором розширення світогляду, що принесе вам великі зміни у ваших поглядах на життя. Це означає, що за 1,5 року ви зрозумієте, який ви хочете мати стиль життя і взагалі розширите своє уявлення про добробут, достаток і те, що означає «жити добре». Часто такі затемнення приносять повну трансформацію поглядів на життя, адже те, у що ви вірили, ніби втратить для вас сенс.

Також на вас чекає здобуття людини-покровителя, яка просуне вас вперед. Наприклад, у професійному чи любовному плані. Але він прийде для вас як вчитель – з уроками, які дадуть вам велике зростання впевненості в собі. У кар’єрі на вас чекає низка подорожей, а також активне освітнє середовище.

Діва

Вузол майбутнього Раху йтиме найближчі 1,5 року по вашому сектору трансформації та сімейних капіталів, а значить ви можете отримати спадок, взяти кредит, вирішувати питання щодо сімейного майна. Крім того, цей сектор відповідає за зміни, пов’язані з нашими страхами та комплексами — щоб вийти на новий рівень, доведеться зіткнутися із важливістю глибокого перегляду свого життя. Це аспект кризи, яка за 1,5 року призведе до змін у особистому житті, а також може принести популярність.

Також на вас може чекати низка буквально містичних подій, адже цей сектор у гороскопі відповідає за самодослідження, за пошук відповідей на духовні питання.

Терези

Вузол майбутнього йтиме по вашому сектору відносин, а вузол минулого стоятиме у вашому знаку. Це означає, що найближчі 1,5 років будуть пов’язані з усією тематикою кохання – ви можете зустріти свою людину, також ймовірно можете розлучитися або вийти заміж (залежить від вашої особистої ситуації). Крім того, в такі періоди загострюється протистояння, а значить ви можете розпочати судовий процес, або переглядатимете якісь юридичні документи (по роботі чи шлюбу).

Також є ймовірність, що ви почнете активно займатися публічною діяльністю – у вас може бути зростання клієнтів та передплатників, а також людей, зацікавлених у вашій роботі. Це хороший період для самореклами — за 1,5 років ви можете вирости в очах суспільства як професіонал і вам запропонують серйозну посаду.

Скорпіон

Вузол майбутнього буде йти цілих 1,5 року за вашим сектором роботи та здоров’я, а значить вам доведеться приділяти максимальну увагу своїй рутині, побуту, обов’язкам у професії. Це період, коли буде дуже важлива самодисципліна та спорт — через них ви виробите більш дорослу та структуровану позицію в житті.

Часто це буває пов’язане з тим, що здоров’я вимагає уваги і якийсь лікар, нутриціолог або навіть фахівець з психології (коуч) можуть вказати вам на те, що ваше тіло та спосіб життя варто найближчим часом брати під контроль. Також ви можете наважитися нарешті вийти на роботу.

Що стосується професії, то найближчі 1,5 роки вам доведеться більше віддавати до неї, вкладаючись у майбутнє. Ви будете напрацьовувати важливий досвід, хоча може бути непросто саме через кількість справ, що навалюються на вас. Також Раху та Кету можуть принести активну роботу щодо покращення здоров’я та імунітету.

Стрілець

Вузол майбутнього йтиме по вашому сектору кохання — ви можете за найближчі 1,5 року зустріти активну і цілеспрямовану людину, яка буквально підхопить вас і повністю змінить ваше життя. Вона стане наповненою щастям, радістю та легкістю. До речі, це можливо і з тим, що ви можете народити дитину – найближчі 1,5 роки вагітність може статися легко та навіть незаплановано.

Що стосується ділових відносин, то ви можете нарешті зважитися відкрити свою справу, або всерйоз займетеся якимось своїм хобі. Взагалі ваша спрямованість на реалізацію пов’язана з бажанням виявляти більше любові до себе, а також зробити своє життя яскравішим, щасливішим, динамічнішим. Це може бути пов’язане з любов’ю до вас.

Козеріг

Вузол майбутнього йтиме по самому фундаментальному сектору вашої карти, який відповідає за житло, сім’ю та місце проживання. По-перше ви можете переїхати, облаштуватись на новому місці, або ви вкладете велику суму грошей у покупку квартири, землі чи будинку. Також ймовірно, що на вас чекає перегляд сімейного статусу – ви можете вийти заміж, розлучитися, або займете чільну позицію в будинку у зв’язку з літнім віком ваших батьків.

З погляду психологічного значення цього аспекту, ви ніби заново відбудовуватимете фундамент свого сімейного життя і в цілому тих цінностей, на які можете спиратися. Те, що було для вас метою в житті, буде змінюватися. Наприклад, ви можете наважитися вийти з декрету та зайнятися кар’єрою. Або навпаки, сім’я стане для вас головною сферою в житті.

Водолій

Вузол майбутнього йтиме сектором переїздів, а значить за найближчі 1,5 роки ви можете переїхати в інше місто або навіть країну. У будь-якому випадку ваше життя буде наповнене численними поїздками, тому що і Раху і Кету будуть розташовані в найрухливіших будинках вашої натальної карти. Що цікаво — саме ви будете ініціатором подібних рухів, вам захочеться більше спілкування, контактів, зустрічей.

Швидше за цей період ви наважитеся взяти собі важливе навчання, яке може бути пов’язане з темою відносин/коучингу, естетики, консультування, юридичні курси, дизайн, декор, кулінарія. У житті ваших братів і сестер відбуватимуться найглобальніші зміни (заміжжя, розлучення, народження дітей).

Риби

Вузол майбутнього буде йти сектором ваших фінансів, а значить у вас можуть серйозно зрости доходи і в цілому підніметься самооцінка. Ви відчуєте сили для реалізації своїх амбіцій у рамках власного бізнесу. Також ви можете серйозно зайнятися темою харчування – швидше за все найближчі 1.5 роки ви будете зацікавлені у нутріціології, схудненні та в тому, як прокачувати тіло та власну енергію. Можливо ви більше часу приділятимете спорту, станете активніше.

Також цей сектор відповідає за ваш особистий ресурс – ви помітите, що стали нахабнішими, впевненішими в собі, вам захочеться жити більш комфортно і багато. У зв’язку з цим можуть збільшитися витрати на життя.