“Після акули, тепер комп’ютер”: в росії через дурість загинув молодий росіянин

В Омську хлопця вбило струмом від домашнього комп’ютера. Все сталося через дурість росіянина.

Зазначається, що 16-річний хлопчик намагався самостійно провести ремонт та не відключив прилад від мережі, повідомляє “Це моя Україна“.

За версією слідства, росіянин намагалася самостійно провести ремонт комп’ютера, не відключивши його від джерела живлення, внаслідок короткого замикання стався смертельний удар струмом.

Швидка, що прибула, лише констатувала смерть росіянина від удару струмом. До справи підключилася поліція, і тут спливли нові деталі.

Виявилося, що хлопець нещодавно звертався до майстра для ремонту комп’ютера та змінював відеокарту, щоб на канікулах грати в ігри. Саму техніку купили ще 9 років тому на ринку, і згодом вона почала працювати гірше. І ось тоді школяр і вирішив перевстановити відеокарту. Він відніс техніку майстру, який щось налагодив, але техніка все одно працювала слабо. І коли хлопець вкотре поліз у системний блок із наміром полагодити щось, його вдарило струмом.

Наразі поліція проводить перевірку, порушено справу за статтею “Заподіяння смерті через необережність”. Техніка вилучено на експертизу.