“Таємниця Бункера” 2 сезон: стала відома дата виходу

Українським глядачам дуже сподобався серіал “Таємниця Бункера” і багато з них вже в очікуванні 2 сезону.

Варто зазначити, що вже у середині червня 2023 року Apple TV+ продовжив серіалу “Таємниця Бункера” за книгами серії “Бункер” Х’ю Хауї на 2 сезон. Тепер Хауї розповів, коли може вийти продовження.

1 сезон «Укриття» стартував 5 травня та завершився на 10 епізоді 30 червня. Нетерплячі фанати в офіційній групі «Таємниця Бункера» в соцмережах запитали Хью Хауї, коли варто очікувати на нові серії. Письменник коротко відповів, що Apple TV+ планує випустити 2 сезон уже 2024 року.

На виробництво сезонів таких масштабних серіалів часто йде близько двох років. Наприклад, 2 сезон «Фундація» від того ж Apple TV+ почнуть показувати 14 липня 2023 року, хоча 1 сезон вийшов ще 2021-го. Творці “Таємниці Бункера” явно вже активно працюють над наступним розділом історії.

2 сезон Таємниця Бункера
головна героїня серіалу Джулльєта Ніколс

Таємниця Бункера 2 сезон: що відомо на даний момент

В даний час у США триває страйк Гільдії сценаристів, через який призупинили роботу над багатьма серіалами та фільмами. Сценарій для 2 сезону “Таємниця Бункера” дописали ще до виходу 1 сезону, завдяки чому команді не довелося відкладати зйомки. Якщо жодних затримок під час виробництва не буде, серіал повернеться на екрани у другій половині 2024 року.

Дія серіалу «Таємниця Бункера» розгортається у підземному бункері у світі постапокаліпсису. Кінець світу стався через масштабну катастрофу, після якої виходити назовні стало небезпечно: там можна померти від отруєння. У центрі сюжету знаходиться мешканка бункера, інженер Джульєтта Ніколс (Ребека Фергюсон). Таємничим чином гине кохана людина Джульєтти. Вона намагається розібратися у події та несподівано розкриває похмурі секрети бункера.

Загалом серіал «Таємниця Бункера» тепло прийняли як глядачі, так і критики. На Rotten Tomatoes у нього 88% рейтингу від критиків і стільки ж від глядачів, на IMDb – 8,1 балів із 10.