Гороскоп на 7 липня 2023 року: що обіцяють астрологи

В гороскопі на 7 липня 2023 року йдеться, що в цей день варто присвятити себе сьогодні лише тому, що любите. У вас можуть виникнути конфліктні ситуації, які потрібно вирішити. Будьте обережні, адже хтось дуже хоче вас обмовити. Зверніть увагу на те, кому сьогодні потрібна допомога.

Овен

Наприкінці тижня варто провести роботу над помилками. Проаналізуйте все, що було зроблено останнім часом, подумайте, чому ви не досягли бажаного і що вам заважає. За потреби, внесіть корективи до своїх планів з урахуванням зроблених висновків.

Телець

Продемонструйте готовність до компромісів у стосунках із близькими. Гороскоп на 7 липня 2023 року говорить, що Ви часто буваєте надто впертими і категоричними, забуваєте враховувати інтереси інших. Настав час виправляти ситуацію, поки вона не переросла в неабиякий конфлікт.

Близнюки

Яким би крутим профі у своїй справі ви не були, вчитися ніколи не пізно. Зверніться за порадою до досвідченіших колег, не ігноруйте конструктивну критику. Також можна відвідати майстер-клас або записатися на курси підвищення кваліфікації.

Рак

Як і будь-яку людину, Рака далеко не все влаштовує в житті, і п’ятниця – чудовий день для того, щоб пошукати шляхи змінити ситуацію. Гороскоп на 7 липня 2023 року говорить, що сьогодні ваші інтелектуальні здібності на висоті, і шанс знайти правильне рішення дуже високий.

Лев

Сьогодні не варто змішувати ділове та особисте. До вас може звернутися знайомий, і, щоб допомогти йому, потрібно позловживати повноваженнями, службовим становищем. Зірки застерігають вас від цього – Ви нашкодьте собі. Знайдіть переконливі причини для відмови і не реагуйте на незадоволене «я ображуся» та «ах, ось ти який».

Діва

В кінці тижня в жодному разі не вступайте в суперечки з начальством, інакше бос швидко вкаже вам на ваше місце, і це зіпсує вам настрій на всі вихідні. Згадайте рядок з пісеньки, в якій говориться, що «жираф великий, йому видніше», і не витрачайте час на суперечки.

Терези

Якщо хочете відстояти свою точку зору та переконати у своїй правоті оточуючих, залиште розпливчасті формулювання та збережіть емоції для іншого разу. Тільки докази розуму, цифри та факти, які, як відомо, річ уперта.

Скорпіон

Гороскоп на 7 липня 2023 року говорить, що сьогодні Скорпіони надзвичайно підозрілі і бачать каверзу у всьому. Постарайтеся приховати від оточуючих свій настрій, інакше ризикуєте образити. Поки не підкріпили свої підозри фактами, будьте німі, як риби, і не висувайте нікому претензій.

Стрілець

Розумні та розважливі, але такі довірливі Стрільці можуть сьогодні поплатитись за зайву щирість. Так-так, не всі знають справжнє значення слова «порядність» і раді розголошувати чужі таємниці, красти ідеї та використовувати інформацію на шкоду іншим. Влаштовувати розбірки з інтриганом не варто, після бійки кулаками не махають. Засвойте цей гіркий урок і надалі будьте обережнішими.

Козеріг

Відмінний момент для того, щоб мати корисні знайомства. Потрібна людина зустрінеться вам у неформальній обстановці, тому не відмовляйтеся від запрошень на дружні посиденьки та розважальні заходи.

Водолій

Настав момент, коли можна розпочинати реалізацію ідеї, яку ви давно виношували. Ви зібрали достатньо інформації, підготували ґрунт і вже готові втілити задум у життя. Не відкладайте більше, інакше мрія так і залишиться мрією, зробіть хоча б перший крок!

Риби

Сьогодні ви можете дізнатися якусь інформацію, яка для вас не призначена. Постарайтеся не видавати себе і не демонструйте, що «теж в курсі», уникайте недоброзичливців. Краще подумайте, як використовувати отримані відомості з найбільшою користю і терпляче чекайте на відповідний момент.

Підписуйтесь на новини «Це моя Україна» тепер і в Telegram.