Відео з старенькою бабусею у Києві, яку ігнорували водії, розчулило мережу: “Добро створює людину”

Старенька бабуся намагалася зловити автівку до найближчої поліклініки, адже вже пропустила свій автобус, і водій, який їхав в інший бік, розвернувся, щоб підвезти, бо решта водіїв просто проігнорували. Це відео розлетілося соціальними мережами й нагадало всім, наскільки важливо робити добрі вчинки.

Журналісти “Сніданку з 1+1” розшукали героїв цієї щемливої історії, яка трапилася у столиці. Водія звати Андрій, саме він допоміг бабусі. Йому 42, працює в рекламному бізнесі. Того дня саме їхав на роботу.

“Бабуся навіть вибігала на дорогу й махала руками. Я тоді вимкнув телефон, почав знімати просто для того, щоб зняти, яка за рахунком автівка зупиниться. І потім там 5-6-8 проїхали, ніхто не зупинявся. Мені якось сумно стало за цю жінку, я вирішив, що я тоді розвернувся і сам під’їду”, – розповів Андрій.

Він зазначив, що спершу планував показати відео лише своїм дітям, щоб у майбутньому вони чинили так само. Але згодом все ж опублікував його в інтернеті, бо Нінель Василівну має почути кожен.

“Добро – це любити все. Ну, от все любити”, – каже Нінель Василівна. Їй 89 років, за професією вона гідрофізик, викладала на геологічному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Вона присвятила науці понад 40 років свого життя і дуже цим пишається.

Жінка має сина, доньку та онуку, а девіз її життя – це фраза, яку вона кілька разів промовила на відео: “Добро створює людину”.

Нінель Василівна в цей того дня святкувала свій День народження, тому пан Андрій, який підвіз її до поліклініки, ще й подарував квіти. Він пригадує цю подію з усмішкою і називає великим згустком позитивної енергії.

Повне відео з бабусею: