“Локі 2 сезон”: чому це багатообіцяючий серіал

31 липня 2023 року Marvel Studios опублікувала дебютний трейлер “Локі 2 сезон”. За перші 24 години ролик переглянули понад 80 мільйонів разів на всіх онлайн-платформах – це рекорд серед трейлерів серіалів студії для стрімінгового сервісу Disney+.

Попереднім лідером був перший трейлер серіалу “Жінка-Халк”, який зібрав 78 мільйонів переглядів за 24 години після виходу. Перше місце серед роликів найновіших серіалів поки утримує трейлер третього сезону “Мандалорця” – 83,5 мільйона переглядів.

Зазначимо, що перший сезон «Локі», це серіал Marvel Studios, який на Disney+ найбільше переглядався. А зараз зважаючи на рекордні перегляди трейлеру “Локі 2 сезон”, його вважають дуже багатообіцяючим серіалом.

Другий сезон “Локі” складатиметься із шести епізодів, які почнуть виходити з 6 жовтня 2023 року.

Сюжет “Локі 2 сезон”

Сюжет продовження розповість про те, як бог брехні та обману все ще співпрацює з Управлінням тимчасовими змінами, відстежуючи лиходіїв, які творять хаос у різних куточках мультивсесвіту.

До своїх ролей у серіалі повернулися Том Хіддлстон, Джонатан Мейджорс та Оуен Вілсон. Разом із ним у другому сезоні також знялися Ке Хюї Куан та Кейт Дікі.

Трейлер “Локі 2 сезон”

Перше, що вражає в трейлері “Локі 2 сезон”, – це якість виконання спецефектів та динамічний сюжет. Лінія між добром і злом, як завжди, перетинається в житті головного героя – загадкового Локі, що знову змушений співпрацювати з Управлінням тимчасовими змінами.

Том Хіддлстон у своїй звичній ролі Локі знову переконує нас у своєму акторському майстерності. Але справжнім відкриттям стає акторська гра Джонатана Мейджорса, який здатен гідно протистояти Хіддлстону на екрані. Завдяки їх взаємодії, динаміка сюжету змушує глядачів тримати дух зачарованим увесь час.

Трейлер дарує нам лише намистинку з того, що нас очікує у другому сезоні. Наповнений дієвими боями та несподіваними поворотами, він завдає болючих питань про існування, долю та природу життя.