“Убивство в одній будівлі” 3 сезон: відгуки критиків та чи варто дивитися

На Hulu на початку серпня 2023 року відбулася прем’єра серіалу “Убивство в одній будівлі” 3 сезон. З припливом відомих акторів до вже відомого зірками акторського складу – Меріл Стріп і Пол Радд приєдналися до Стіва Мартіна, Мартіна Шорта та Селені Гомес у останньому сезоні.

У третьому сезоні загадкової комедії наша команда підкастингу – Чарльз (Мартін), Олівер (Шорт) та Мейбл (Гомес) – стикається з останньою смертю, яка була описана у фіналі 2 сезону.

На даний момент з десяти епізодів третього сезону доступно всього два, проте багатьом вже не терпиться поділитися першими враженнями.

“Убивство в одній будівлі” 3 сезон починається з сумної історії

Лоретти Дуркін — нещаслива, але дуже цілеспрямована актриса. Ось уже багато років Лоретта стикається з відмовами режисерів театру. Все змінює Олівер. Головний герой повернувся до постановки п’єс на Бродвеї, і бере Дуркін на роль няньки у спектакль із комічною назвою «Смертельний гуркіт».

Адже смертельний гуркіт — це саме те, що відбувається на сцені під час прем’єри. Суперзірка п’єси, Бен Гленрой, падає мертвим серед постановки. Розкрити злочин належить, звичайно ж, нашим шукачам-аматорам.

"Убивство в одній будівлі" 3 сезон

Відгуки кінокритиків

Телекритик USA TODAY Келлі Лоулер поставила шоу 2,5 зірки з 4, відзначивши, що “шахрайський фільм” “Убивство в одній будівлі” може “застаріти” і що додавання Меріл Стріп до акторського складу “привносить дивовижне відчуття химерності до популярного серіалу”.

Сезон 3 отримав позначку «сертифікована свіжість» від Rotten Tomatoes. Шоу має середній рейтинг 98% із 42 відгуків критиків.

Ось що потрібно знати про те чи варто дивитися цей серіал.

Раніше ми писали: Disney опублікувала трейлер серіалу «Асока»: що чекати від нової частини “Зоряних війн”