“Дві донечки залишилися без мами”: появилися подробиці про жінку, яка загинула внаслідок ракетного удару по Дніпропетровщині

У селищі Обухівка, що на Дніпропетровщині під час ракетного удару загинула 31-річна мати двох доньок Катерина Невкипіла. Дивом уціліла її 1,5-річна дочка, а старша 13-річна донька під час ракетного удару перебувала у школі. Тепер діти будуть рости без мами.

18 жовтня 2023 року загибла Катя була вдома з молодшою дочкою Аделіною. Як розповів вітчим загиблої, жінка пішла до дитячої кімнати, збиралася посушити волосся, а малеча була в іншій частині будинку. В цей час і стався приліт російської ракети.

Катя загинула одразу. Дитяча кімната зруйнована, вилетіли вікна, двері, меблі поламані. Півторарічна донечка чудом не постраждала.

Знайомі Каті розповідають, що вона була дуже гарною мамою, дбала про своїх дочок. Прощатимуться з Катею завтра, 20 жовтня.

Дві донечки тепер будуть рости без мами. Допомогти сім’ї можна, переказавши кошти на картку брата загиблої 4441 1144 0481 7171 Артем Невкипілов.