У Львові 15-річний підліток забив насмерть безпритульну жінку

У Львові 15-річний хлопець побив 44-річну беспритульну, внаслідок завданних численних ударів жінка померла.

Про це повідомляє поліція Львівської області.

Поліціянти повідомили про підозру у вчиненні злочину, 15-річному мешканцю Львова, який 19 лютого наніс численні удари беспритульній жінці, внаслідок яких остання померла.

Правоохоронці виявили тіло жінки на одній із закинутих будівель у Львові, по вул. Бойківській. Жінка не мала постійного місця проживання і мешкала у даній будівлі.

Тіло загиблої було скеровано на експертизу, яка показала, що смерть жінки наступила внаслідок завданих численних ударів в голову.

Під час досудового розслідування слідчі територіального підрозділу поліції встановили, що в ніч з 13 на 14 лютого, близько 0.30, зловмисник, перебуваючи у закинутій будівлі, наніс потерпілій численні удари руками і ногами по всьому тілу, а потім схопив дерев’яну ніжку від стільця та продовжив наносити удари по тілу та голові. Від отриманих тілесних ушкоджень безпритульна невдовзі померла”, – повідомляють у поліції.

Неповнолітньому повідомили про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального Кодексу України.

За скоєне підозрюваному загрожує до десяти років позбавлення волі.

Читайте також, двом полякам, які приїхали на заробітки вирізали органи, один чоловік мертвий.