Як вибрати якісну чоловічу футболку

futbolki muzhskie trikotazhnye 100 h b 2415092 mediumЧоловічі футболки є універсальним елементом гардеробу, яким можна доповнити будь-який стиль. Проте, для поліпшення зовнішнього вигляду рекомендується вибрати високоякісний виріб. Замовляйте на сайті інтернет-магазину El-She турецька трикотаж за найкращими цінами оптом і в роздріб.

Кінець одноманітності завдяки футболок

Багато чоловіків в основному носять однотонний одяг на роботу. Але слід розбавити нудний образ. Крім смугастих варіантів і картатих принтів, сьогодні графічні дизайни особливо популярні серед чоловіків, орієнтованих на моду. Футболку з ефектним малюнком найкраще поєднувати з однотонними брюками.

Але звернути увагу слід не тільки на колірне рішення і дизайнерське виконання, але також і на якість. Трикотажні футболки з Туреччини мають деякі переваги:

  • Універсальність. Трикотажні вироби годяться для повсякденного життя, роботи і спорту. Елегантні моделі поло можна також надягати під строгий костюм. Футболка непогано поєднується з джинсами, спортивними і класичними брюками.
  • Надійність. Тканина не погіршує початкові якості після численних прань. Вироби є практичними і підлягають ремонту при пошкодженні матеріалу.
  • Всесезонність. Завдяки різного рівня щільності, підібрати футболки можна по сезону. Для літа передбачена дихаюча тканина, яка виключає перегрів, для зими – утеплені моделі.

При закупівлі великих партій вартість буде на 30% нижче. Наш трикотаж дозволить вам розширити власний гардероб або ж асортимент свого інтернет-магазину. Асортимент розрахований на різні вікові категорії та стилістичні переваги.

Як вибрати чоловічі футболки?

758940 552661 1596619438Перед тим як купити оптом чоловічі футболки з Туреччини, врахуйте декілька особливостей:

  • Тип і якість матеріалу. У каталозі представлені футболки із синтетичної, бавовняної і змішаної тканини. Найбільш практичним є комбінований матеріал, який не линяє і не втрачає форму при носінні.
  • Стильове рішення. Моделі футболок можна розрізнити за типажем коміра, глибині вирізу, довжині вироби і крою. Щоб поповнити асортимент свого інтернет-магазину, рекомендується замовляти різні варіанти.

Типи фігур у чоловіків різні, тому слід розширити діапазон розмірів. Ходовими розмірами є від 46 до 50 – їх замовляють найчастіше.

Особливу увагу слід приділити дизайну. Дорослі чоловіки не вибирають яскраві моделі. Найбільшим попитом серед кольорами є сірий, бежевий, чорний і білий. Для дітей і підлітків краще різнокольорові футболки синього, жовтого, червоного і зеленого кольору. Принт не повинен виглядати жіночно.

Переваги співпраці з El-She

Пропонуємо замовити в нашому інтернет-магазині чоловічі футболки за оптовими цінами. При закупівлі великими партіями важлива швидкість приймання заявки і доставки товару. Ми розглядаємо запити в день надходження та організуємо швидке транспортування по Росії, Казахстану і Україні. Вартість також є важливим моментом при виборі постачальника. Для оптових покупців ми передбачили 30% знижку на чоловічі футболки з турецького текстилю.

Ми приймаємо оплату будь-яким зручним для клієнта способом. В каталозі запропоновані якісні вироби відомих брендів. Ми співпрацюємо тільки з перевіреними виробниками, які гарантують якість і надають сертифікати відповідності. Пункт прийому замовлення і склад розташований в Дніпропетровську. Тут можливий самовивіз. При наявності додаткових запитань зв’яжіться з менеджером по телефону для отримання безкоштовної консультації.