“Бог врятував”: телефон дивним чином зупинив кулю і врятував життя воїну

Звичайний телефон не дав мождивість ворожій кулі вбити нашої воїна.

Подія, яка дивним чином врятувала життя українського воїна трапилася на одній з важливих ділянок фронту. Він дивом вцілів завдяки звичайному телефону. Українці у соцмережах пишуть, що воїна врятував сам Бог, завдяки молитвам рідним. Інакше це важко пояснити, адже сам телефон не є з відповідних матеріалів, що можуть зупинити кулю.

Пристрій зупинив кулю або ж небезпечний уламок. Про це розповідає у своєму TikTok-каналі Кирило Ільницький. Куля влучила у телефон чим врятувала життя чи принаймні кінцівку пораненому воїну:

Телефони “Самсунг” рятують життя. Руку точно“, — жартує боєць. У цей час врятований солдат лежить на кушетці, вочевидь, маючи інші поранення. Чималий уламок чи куля влучив просто у телефон, залишившись у ньому. Невелика дірка залишилася з іншого боку. Можна уявити, які страшні ушкодження міг би отримати боєць, якби не його гаджет.

Подія сталася кілька днів тому. Зміна, за словами бійців, в умовах битви протривала для них 45 хвилин. Воїни втратили тепловізори, телефони, але завдяки “мобільному” не втратили свого побратима Андрія.

Відео:

Раніше ми писали: “Путіна заарештують у Вірменії”: зобов’язання, закріплені Римським статутом МКС, відповідають Конституції країни.