Розклад по Таро на Квітень 2023 для кожного знака зодіаку – знайдіть свою карту

Астролог та таролог Юлія Ліфанова зробила розклади на квітень. Дізнайтесь що чекає на вас — прогноз спеціально для вашого знаку зодіаку!

Квітень 2023 року – місяць по справжньому радіоактивної енергії, яка буде активно проявлятися на рівні відносин між чоловіками і жінками, а також у питаннях бізнесу та найму людей. Справа в тому, що у квітні ми входимо в новий астрологічний період — уперше за 9 років починаються затемнення на осі відносин, у знаках Овна та Терезів.

Це говорить про те, що всі ми будемо пропрацьовувати самооцінку, адже вузол майбутнього готується увійти на знак ініціативного та зухвалого Овна. А Овен це завжди про «Я хочу, а значить я роблю», тому пораду від Всесвіту на квітень брати ініціативу до своїх рук, чого б вона не торкалася. Насамперед Овен відповідає за тіло, за самовияв людини, тому … не треба соромитися. Будьте собою, будьте трохи егоїстом, робіть собі компліменти та заряджайте від сили, краси та енергії власного тіла!

ОВЕН

Вам випав молодший аркан Туз Пентаклей, який символізує фінансове починання та зростання самооцінки. Справа в тому, що стихія пентаклі має відношення не лише до грошей, а й до енергії, якою людина здатна керувати. Туз у цьому випадку говорить про якийсь шанс, подарунки від Всесвіту у вигляді якогось енергетичного чи фінансового потенціалу. Немов би вам кажуть «Тримай цю силу, ти все зможеш!». Дуже часто Туз пентаклей випадає на нову роботу, рішення про нову важливу покупку або просто величезну впевненість у собі. Очевидно, що квітень буде для вас місяцем, коли ніби з нізвідки з’явиться можливість, якийсь сюрприз або новий дар від Всесвіту — скористайтеся цим шансом! Ви маєте потужний творчий потенціал, який дає вам розширення. Він веде вас туди, куди ви мрієте! (Читайте також, Термінові поради знакам Зодіаку на тиждень з 27 березня по 2 квітня — зробіть це, і ваше життя зміниться).

Таро

ТЕЛЕЦЬ

Вам випадає молодший аркан П’ятірка жезлів, що символізує конкуренцію та боротьбу за лідерство. Ця карта говорить про те, що ви можете стати частиною процесу змагання (наприклад у спорті чи марафоні), або на роботі доведеться відстояти свою думку і власні права. Жезли – це вогняна стихія, яка завжди символізує енергетичний потенціал на реалізацію ідеї. П’ятірки – це карти конфліктів, тому можна припустити у реалізації задуманого вам доведеться зіткнутися з кризою чи перешкодою. Наприклад, при подачі документів доведеться стати наполегливішим і вимогливішим, а на роботі поставити нахабну колегу на місце. Не хвилюйтесь, п’ятірка жезлів завжди випадає тоді, коли ми маємо всі ресурси, щоб «витягнути» конфлікт. Завжди аналізуйте — чи варта гра свічок, і фразу «Найкращий бій це той, який не почався». (Читайте також, Телець: 10 характеристик знаку зодіаку).

БЛИЗНЮКИ

Вам випав молодший аркан 10 жезлів, а значить у квітні ви завершите якийсь проект чи справу, яка тривала досить давно. Ця карта завершення циклу, коли залишилося мало сил для досягнення мети — начебто ще трохи, і ви оступитеся. Не хвилюйтеся, що по десятці жезлів ситуація вже не має енергетичного потенціалу на розвиток, а значить ви готові закрити один розділ і почати новий. Часто 10 жезлів випадає, коли людині нестерпно тягнути на собі щось: наприклад, ви втомилися від роботи та побутових справ, а можливо не можете підтримувати стосунки з якоюсь людиною і готові розлучитися. Якщо можете переставайте «нести цей хрест» на собі — не чиніть опір своїй втомі, тому що вона може призвести до апатії. У позитивному ключі карта 10 жезлів говорить про силу волі, коли вам вдасться завершити непосильні тяготи або роботу.

РАК

Вам випав придворний аркан Король Меч, який символізує важливу персону у вашому житті. Можливо, у квітні вам доведеться звертатися до юриста, лікаря чи нотаріуса з важливого та невідкладного питання. Або основна ситуація у квітні стосуватиметься якогось чоловіка — батько, чоловік, начальник. Можливо, ця людина принесе вам важливу новину. У будь-якому випадку, коли Король Меч випадає на місяць, він обіцяє різке дорослішання, ніби в квітні ви станете більш логічними і раціональними, і візьмете на себе відповідальність. Король Меч завжди радить стежити за своїми словами, планувати і використовувати тільки факти — не піддаватися емоціям, бути спокійнішим і проясняти будь-яку незрозумілу ситуацію. Тому найкраще звертатися до фахівців, а не вирішувати труднощі, які виникли на свій розсуд.

Таро

ЛЕВ

Вам випав старший аркан самітник, який має кілька цікавих символів. По-перше на побутовому рівні від символізує лікаря та медичну допомогу, тому очевидно вам знадобиться звернутися до фахівця, може пройти обстеження або здати аналізи, щоб почати пити вітаміни. По-друге, самітник завжди означає такий стан душі, коли ми знаходимось у пошуку відповіді на запитання — на карті зображений старий, який освітлює ліхтарем темну вулицю перед собою. Це той випадок, коли потрібно взяти паузу, зануриться в себе, можна поспілкуватися з психологом або іншим фахівцем, який допоможе «намацати» ниточку з внутрішнього лабіринту. Можна сміливо сказати, що у квітні ви знайдете щось дуже важливе для себе: відповідь на запитання, рішення чи навіть саму себе.

ДІВА

Вам випав молодший аркан Четвірка Пентаклей, який вносить доволі стабілізуючу та приємну енергію у ваше життя. Ця карта прогнозує вам якусь вигідну фінансову чи кар’єрну ситуацію: вам дадуть підвищення, допоможуть із покупкою квартири, а може, просто дадуть хорошу премію. Пентаклі – це стихія ресурсів, яка відповідає за наш внутрішній стан: здоров’я та загальний енергетичний вайб. А четвірки в Таро завжди обіцяють стабільність, таке собі «зависання» в моменті. Тому можна сміливо сказати, що квітень стане для вас місяцем заземлення, покращення здоров’я та загалом вашого стану. Якщо ви планували лікування або відпустку – це чудова ідея, тому що саме у квітні вам трапиться хороший фахівець або просто сподобається готель/санаторій для відпочинку.

ТЕРЕЗИ

Вам випав придворний аркан Король Пентаклей – це шикарна карта для тих, хто планує фінансові події на квітень, адже вам точно нададуть підтримку або протекцію. Король Пентаклей символізує чоловіка у вашому житті, який виражає на вас фінансовий вплив, або ви познайомитеся з впливовим і благополучним чоловіком, який зробить вам гарний і дорогий подарунок. Крім того, ймовірно, що на вас чекає похід до банку — питання вирішиться вдало, або — консультація з фахівцем із харчування, стилю чи здоров’я. Будьте впевнені, що дана карта обіцяє велике везіння – ця людина принесе вам феноменальну користь!

СКОРПІОН

Вам випав придворний аркан Лицар жезлів, який часто обіцяє вогняного та активного чоловіка поряд з вами (вік до 35-37 років). Швидше за все, він може буквально увірватися у ваше життя та захопити вас у якийсь проект, пригоду чи поїздку. Будьте впевнені – ця людина може своєю енергійністю та оптимізмом відмінно вплинути на вас, принесши впевненість у собі і якийсь внутрішній вогник. Що стосується подій, то однозначно Лицар жезлів завжди випадає у прогнозі на поїздку, можливо спортивного типу. Або ситуація квітня буде пов’язана з автомобілем – можливо ви наважитеся на покупку, тест-драйв або просто підете на картинг. Для бізнесу та роботи лицар жезлів приносить рішучість – не соромтесь, сміливо реалізуйте свої ідеї.

СТРІЛЕЦЬ

Вам випав Туз чаш – це молодший аркан, який приносить небувалу енергію натхнення, закоханості та креативу. На карті зображено чашу, з якої б’є фонтан — символ внутрішніх емоцій, що виливаються через край. У позитиві Аркан приносить неймовірне духовне пробудження, яке може бути пов’язане з почуттями до чоловіка, або прихід музи. Часто Туз чаш випадає, коли Всесвіт приносить нам подарунок у вигляді відчуття, фантазії, мрії чи креативу. Я б сказала, що цей аркан можна описати фразою “на мене зійшла муза” – це стан душі, коли ти відчуваєш підтримку від Всесвіту. На побутовому рівні Туз чаш – це початок проекту, а також можлива вагітність, народження дитини, оновлення життя.

КОЗЕРІГ

Вам випав старший аркан Колесниця, який символізує прогрес у справах та рух уперед. Звичайно, найчастіше Колісниця трактується досить логічно – це поїздка, переїзд, покупка автомобіля, якесь активне і вами вирішене питання, що контровується. На карті ми бачимо людину, яка керує своєю каретою (тобто життям) практично силою думки, тому Колісниця завжди говорить про те, що ваші думки стають вашою реальністю! Дуже важливо вміти правильно налаштовувати себе, вибирати ту дорогу, якою ви хочете рухатися вперед. Цей аркан символізує інтуїтивну впевненість у правильному виборі, тому пам’ятайте — хто б і що вам не казав, усі відповіді є у вас усередині. Слухайте себе і довіряйте течії, що вас несе. Вибирайте ключовий напрямок і рухайтеся до нього – у квітні ви досягнете якоїсь мети точно.

ВОДОЛІЙ

Вам випав молодший придворний аркан Паж пентаклей, який символізує важливе починання у вашому житті, адже всі Пажі – це учні. Наприклад, у квітні ви можете піти на якісь курси, пройти марафон чи важливий майстер-клас, який допоможе у вашому професійному зростанні. У даному випадку пентакль виступає як компас, який задає вам орієнтир для фінансового зростання та покращення вашого життя. Паж пентаклей може принести у квітні невеликий заробіток або можливість відточувати лише нещодавно отримані знання на практиці. Для стосунків паж пентаклей не дуже гарний — партнер готовий сплатити лише самі базові потреби, а так досить нудний як шанувальник. Але якщо ви плануєте вагітність, то паж пентаклей може принести зачаття.

РИБИ

Вам випав молодший придворний аркан Паж жезлів, який символізує вогняні імпульси, які мотивують та надихають. Наприклад, у вашому житті може з’явитися людина, яка захопить вас якимись ідеями, можливо вам це потрібно для того, щоб стати сміливішим і зважиться на важливий крок! Жезли це стихія Вогню, тому ви можете зробити якесь важливе бізнес-починання: наприклад, почнете розповідати про свою творчість у блозі, знімати відео або робити якісь перші кроки в новій професії. Також можливо ви можете піти на спортивні заняття, або відвідайте майстер-клас. Крім того, всі пажі символізують дітей – ви можете дізнатися про вагітність або ключова подія квітня буде пов’язана з вашою дитиною! (наприклад, він піде на нові заняття, подасть документи до ВНЗ тощо). А ось з погляду романів Паж жезлів обіцяє стосунки на одну ніч, коли коханець досить палкий, але відповідальність він брати не має наміру.

Джерело