Найнезвичайніші вимоги, які висувають мільйонери до майбутніх дружин — а ви їм відповідаєте?

З’ясували, яка вона – ідеальна жінка та бажана дружина статусного чоловіка.

Чого чекають забезпечені чоловіки і які незвичні вимоги висувають до своїх наречених? Це питання дуже цікавить дівчат, які мріють вийти заміж за мільйонера.

Засновниця Академії матчмейкерів розкрила секрет і розповіла, які дивовижні запити зустрічаються у мільйонерів та мільярдерів до своїх майбутніх дружин, коли вони звертаються за допомогою до свахи.

Деякі критерії цілком очевидні: забезпечений чоловік хоче бачити поряд із собою привабливу, цікаву та добру дружину, з якою буде комфортно як удома біля каміна, так і на світських заходах.

Ще одна часта вимога деяких багатих чоловіків: наречена має бути без минулих шлюбів і з повноцінної сім’ї, щоб стати ідеальною кандидаткою на його серце. Але серед мільйонерів нерідко трапляються й ті, яких це зовсім не бентежить. І вони навіть готові взяти за дружину дівчину з дітьми, яких любитимуть, як своїх власних. (Читайте також, Гороскоп на 3 квітня 2023 року для всіх знаків зодіаку).

Але іноді забезпечені чоловіки мають і зовсім незвичайні вимоги. Наприклад, один із мільярдерів-наречених, які звернулися до матчмейкера, хотів, щоб його наречена була… незайманою. І суворо вимагав від кандидаток довідку, яка б підтверджувала цей делікатний нюанс, адже зараз дуже легко «повернути» невинність медичним шляхом.

мільйонери

Такі втручання, в принципі, не схвалюють деякі статусні чоловіки. Навіть ті, що цінують природну красу. А тому висувають ще одну разючу вимогу: відвести кандидатку до пластичного хірурга, щоб фахівець підтвердив: дівчина не «зроблена», а натуральна з ніг до голови.

Отже, якщо ви мрієте про мільйонера, то двічі подумайте, перш ніж щось у собі міняти за допомогою пластики. Однак Інесса Михайловська підкреслює, що як VIP-сваха справляється з усіма запитами багатих наречених, навіть якщо вони здаються складними і часом дивними.

Наприклад, один забезпечений чоловік, який одного разу звернувся до матчмейкера, висунув ще одну незвичайну вимогу. Звичайно чути, що мільйонери шукають собі молодшу молоду, — однак цей чоловік хотів, щоб усім кандидаткам було як мінімум 35 років. Тому цифри у паспорті не вирок: серед багатих чоловіків чимало тих, хто бажає одружитися з вже дорослою, зрілою та досвідченою жінкою.

Можна подумати, що статусні чоловіки вибагливі, проте сваха мільярдерів поспішає спростувати цей стереотип.

“Чоловік може просто хотіти і бути приємно враженим, якщо жінка просто вміє добре готувати”, – сміється Інесса. А ось представниці прекрасної статі, на її думку, придивляються до потенційного нареченого довго та вдумливо, відбираючи його за цілим рядом критеріїв. Їх хвилює, який його достаток, де він живе, яка в нього сім’я, як він ставиться до дітей, чим захоплюється і таке інше.

Незважаючи на те, що в пошуку відповідного партнера є свої складнощі, Михайловська переконана: жінки та чоловіки здатні знайти один одного і створити щасливу сім’ю, якщо готові слухати один одного, працювати над стосунками та враховувати потреби коханої людини.