“Скоро вже буде Паска”: маленький українець підірвав мережу оригінальним хітом (ВІДЕО)

Скоро вже буде Паска, тож замовляйте м’ясо і ковбасу, і сардельки, і курочку. Все те, що є домашнє….“, – саме ці слова зараз наспівує півкраїни. Звідки взявся цей хіт, розповідаємо у нашій статті.

Великдень вже на носі, тому українці починають активно готуватися до цього свята. Навіть діти з нетерпінням чекають цього свята. Так, маленький хлопчик Матвій з Київської області зняв цікаве відео, яке за ліченні дні зібрало 8 млн. переглядів, передає “Це моя Україна“.

Хлопчик вирішив допомогти своїм батькам фермерам, які продають м’ясні вироби. Матвійко зняв відео, де закликає купляти продукцію батьків.  Відео так сподобалося українцям, що воно стало вірусним, що його почали наспівувати багато людей.

Скоро вже буде Паска: відео

Для свого YouTube-каналу, який нараховує понад 100 тисяч підписників, батько Матвійка знімає відео про життя та діяльність свого господарства. Під час знімання одного з роликів син вирішив допомогти батькам прорекламувати товар і неочікувано для себе став справжньою зіркою.

Оригінальний фрагмент за тиждень зібрав майже 8 млн переглядів, але зворушлива реклама потрапила на очі МЮСЛІ UA, які створили ремікс. Танцювальний трек прийшовся до душі не тільки українцям, які вдома готуються до Великодня, а й військовим на передовій.

Під вірусний звук свої кумедні ролики з танцями та мемами зняли понад 40 тисяч людей всього за три дні. Відео збирають мільйони переглядів, лайків та багато схвальних коментарів.

Давайте і ми підтримаємо маленького Матвійка та піднімемо настрій українцям в цей непростий час – просто поширте відео.

Вам буде цікаво: Великодні гаївки, які має знати кожний українець.