“Тихе місце 3”: дата виходу, сюжет, відгуки та цікаві факти

Очікування завершено, адже фільм жахів “Тихе місце 3” вже на екранах! Цей довгоочікуваний фінал трилогії вже захопив публіку моторошною атмосферою, захоплюючим сюжетом та чудовою акторською грою.

Дата виходу “Тихе місце 3”

В Україні фільм “Тихе місце 3”, або “Тихе місце: День перший”, вийшов на екрани 27 червня 2024 року і буде у прокаті до 17 липня 2024 року. У вільному доступі, очікується, що фільм появиться десь наприкінці липня.

Сюжет фільму

Сюжет розгортається одразу після подій “Тихого місця 2”. Сім’я Еббот знову змушена виживати у світі, який тероризують монстри, чутливі до звуку. Цього разу вони вирушають у подорож, щоб знайти інших людей, які також змогли вижити. По дорозі їм доведеться зіткнутися з новими небезпеками та розкрити таємниці про минуле.

Актори:

У фільмі знову зіграли Люпіта Ніонго, Джозеф Квінн, Деніс О’Харе, Джимон Гонсу та Алекс Вулф. До них приєднався Кілліан Мерфі, відомий за ролями у серіалах “Батмен” та “Пікі Блайндers”.

Рецензії на фільм “Тихе місце 3”

Фільм отримав переважно позитивні відгуки від критиків. Їх захопила напружена атмосфера, захоплюючий сюжет та чудовий акторський склад. Деякі критики зазначили, що “Тихе місце 3” не таке лякаюче, як його попередники, але все ж таки є гідним доповненням до франшизи.

Чим “Тихе місце 3” захопить увагу публіки:

  • Нові монстри: Фільм знайомить з новими типами монстрів, які ще більш небезпечні, ніж ті, що з’явилися в попередніх фільмах.
  • Розширення всесвіту: “Тихе місце 3” розширює всесвіт франшизи, розкриваючи більше інформації про монстрів та про те, як вони з’явилися на Землі.
  • Емоційний фінал: Фільм стає емоційним фіналом історії сім’ї Еббот.

Цікаві факти:

  • Режисером фільму став Майкл Сарноскі, який раніше зняв фільм “Свіжий”.
  • Сценарій написав Джон Красінскі, який також режисував перші два фільми франшизи.
  • Зйомки фільму проходили у Лондоні.
  • Бюджет фільму оцінюється у 60 мільйонів доларів.

“Тихе місце 3” – це захоплюючий фінал однієї з найуспішніших франшиз жахів останніх років. Цей фільм сподобається як шанувальникам попередніх частин, так і тим, хто вперше знайомиться з історією сім’ї Еббот.

Можливо Вам буде цікаво: “Поговори зі мною” (Talk to Me) – найкращий фільм жахів 2023 року

"Тихе місце 3"
епізод з фільму

Коли вийде фільм “Тихе місце 4”? І чи взагалі вийде?

Фанати фільму “Тихе місце 3” затамувавши подих чекають на будь-які новини про можливе продовження франшизи.

Офіційно про “Тихе місце 4” ще нічого не оголошено. Джон Красінскі, режисер перших двох частин та співавтор сценарію третьої, не виключає можливості зняти ще один фільм, але підкреслює, що це залежить від наявності цікавої історії.

Що думають глядачі:

  • Багато фанатів щиро вірять, що історія сім’ї Еббот має продовження. Їм цікаво дізнатися, що сталося з героями далі, які нові випробування їм довелося пережити у світі, захопленому монстрами.
  • Деякі глядачі вважають, що трилогія логічно завершена і не потребує продовження.
  • Інші ж висловлюють думку, що можна було б зняти спін-офф про інших виживших у цьому жахливому світі.

Що думають журналісти:

  • Журналісти також роблять різні прогнози. Деякі видання вважають, що шанси на вихід “Тихого місця 4” досить високі, адже франшиза мала комерційний успіх, а останній фільм отримав схвальні відгуки критиків.
  • Інші ж більш скептичні, адже Красінскі казав, що не хоче знімати фільм лише заради грошей.

Можливий сюжет:

  • Один із можливих сюжетів для “Тихого місця 4” – це історія про те, як Ебботи намагаються знайти нове безпечне місце для життя.
  • Можливо, вони зустрінуть інших людей, які вижили і їм доведеться об’єднатися, щоб протистояти спільній загрозі.
  • Також не виключено, що у фільмі розкриють більше інформації про походження монстрів та про те, як з ними можна боротися.

Наразі все це лише здогадки. Нам залишається лише чекати офіційних заяв від творців франшизи.